Bang! The Dice Game - Old Saloon
Kyseessä on Bang! The Dice Game pelin ensimmäinen lisäosa. Old Saloon sisältää viisi modulia, joita voi käyttää yksittäin tai millä tahansa yhdistelmällä peruspelin kanssa. Lisäosa tuo uusia hahmoja, erikoisrooleja, uusia tokeneita ja kaksi uutta noppa: Suurisuu (the Loudmouth) ja Pelkuri (the Coward)

Suurisuu ja Pelkuri

Mukana tulee kaksi noppaa, joiden väritys on aika lähellä norsunluuta. Vuorosi aikana voit heittää jompaa kumpaa noppaa, et molempia, yhden perusnopan sijasta (koko vuoron ajan). Edelleenkin viisi noppaa heitetään. Näiden uusien noppien käyttäminen on optionaalista.  Uusien noppien uudet symbolit on kätevästi kuvattu lisäosan mukana tulevassa koostekorttissa. Hahmot José Delgado ja Tequila Joe liittyvät näihin noppiin.

Intiaanipäälikön nuoli - The Arrow of the Indian Chief

Pelin alussa intiaanipäällikön nuoli laitetaan muiden intiaaninuolien joukkoon. Tämä nuoli vastaa kahta intiaaninuolta. Jos pelin aikana pelaaja joutuu ottamaan intiaaninuolen, voi pelaaja ottaa intiaanipäällikön nuolen sen sijaan. Intiaanihyökkäyksen aikana pelaaja menettää kaksi elämää, jos pelaajalla on intiaanipäällikön nuoli - paitsi jos pelaajalla eniten nuolia (ei tasapeliä), jolloin pelaaja ei menetä elämäpisteitä ollenkaan. Apache Kid hahmo liittyy intiaanipäällikön nuoleen.

Erikoisroolit


Erikoisroolikortteja voidaan käyttää peruspeli roolikorttien sijaan tai yhdistelemällä sattumanvaraisesti. Erikoisroolikorttin ominaisuuden voi käyttää kerran pelin aikana. 
  • "The Bear" - Sheriff: kolme lisäelämää.
  • "The Good" - Vice deputy: Vuorona alussa pelaaja voi paljastaa roolinsa ja hänestä tulee sheriffi ja edellisestä sheriffistä tulee varasheriffi
  • "The Doc" - Vice deputy: Minkä tahansa nopanheiton jälkeen pelaaja voi paljastaa roolinsa ja kääntää yhden nopan tuloksen haluamakseen. Tämän voi siis tehdä toisen pelaajan nopanheiton jälkeen.
  • "The Judge" - Vice deputy: Pelaaja voi paljastaa roolinsa sen jälkeen kun toinen pelaaja on paljastanut roolinsa. Sen pelaajan roolilla ei ole vaikutusta loppupelin ajan.
  • "The Gambler" - Outlaw: Pelaaja voi paljastaa roolinsa toisen pelaajan viimeisen nopanheiton jälkeen. Tämä pelaajan on heittettävä kaikki nopat, mukaan lukien dynamiitit, uudestaan ja hyväksyttävä heittetty tulos.
  • "The Bad" - Outlat: Pelaaja voi paljastaa roolinsa, kun toinen pelaaja on saamassa lisäelämiä. Tämä pelaaja ei saa lisäelämiä.
  • "The Ugly" - Outlaw: Pelaaja voi paljastaa roolinsa vuoronsa alussa. Pelaaja vaihtaa kahden pelaaja nuolet. Toinen voi olen pelaaja itse.
  • "The right hand of the evil" - Renegade: Pelaaja voi paljastaa roolinsa vuoronsa lopussa. Tee välittömästi toinen vuoro.
  • "The left hand of the evil" - Renegade: Pelaaja voi paljastaa roolinsa kun mikä tahansa pelaaja tulossa eliminoiduksi. Tämä pelaaja pysyy pelissä kahdella elämäpisteellä ja voi poistaa kaikki nuolet.


Uudet hahmot

Hahmot, jotka liittyvä muihin moduuleihin:

Jose Delgado: Elämäpisteet 7, käyttää vuorollaa 6 noppaa, joista yksi on 'The Loudmouth'
Tequila Joe: Elämäpisteet 7, käyttää vuorollaa 6 noppaa, joista yksi on 'The Coward'
Apache Kid: Apache Kid:n heittäessä nuolen, voi Apache Kid ottaa intiaanipäällikön nuolen keneltä tahansa pelaajalta.

Hahmot, jotka voi liittää peruspeliin ilman muita moduleja

Bill Noface: Nuoli tulokset tulee voimaan vasta viimeisen noppaheiton jälkeen
Elena Fuente: Aina kun Elena saa noppatulokseen yhden tai useamman nuolen, Elena voi antaa nuolet haluamalleen pelaajalle.
Vera Custer: Aina kun menetät elämää (1) tai (2)  osuman takia menetät yhden elämä pisteen vähemmän.
Doc Holyday: Joka kerta kun käyttät kolme tai enemmä (1) tai (2) osumaa saat kaksi lisäelämää
Molly Stark: Aina kun joku toinen pelaaja menettää yhden tai enemmän  elämäpisteitä, Molly voi menettää tämä pelaajan sijaan.

Ghost

Tämän modulin voi ottaa mukaan, kun on vähintään viisi pelaajaa. Ensimmäinen pelaaja, joka eliminoituu, tulee Ghost hahmoksi. Pelaaja pysyy pelissä Ghost hahmona ja voi toimia oman tiiminsä eduksi ja voittaa pelin. Jos rooli on 'Renengade', pelaaja ottaa Renegade Ghost roolin. Renegaden Ghostin tiimi määräytyy pelaajamäärän mukaan: 5/7 Outlaws tai 6/8 Deputy.

Pelaalajan alkuperäinen hahmo menettää kaikki hahmon ja roolin ominaisuudet. Pelaaja ottaa seitsemän Ghost tokenia. Vuorollaan Ghost heittää kahta perusnoppaa ja tarvittaessa tekee kaksi uusintaheittoa.  Heittojen jälkeen pelaaja valitsee toisen nopan tuloksen ja sitä vastaavan tokenin. Jos molemmissa nopissa on sama tulos, otetaan myös '2x' tokenin. Tämän jälkeen pelaaja antaa haluamalleen pelaajalle tokeni(t).

Pelaaja, jolla on Ghost tokeneita, joutuu lukitsemaan nopan tokenin osoittaman symboliin tai kahteen noppaan jos '2x' token on mukanan. Näitä noppia ei voi heittää ensimmäisellä heitolla, mutta voi heittää uusintaheittojen aikana. Dynamiittituloksia ei voi uudelleen heittää. Heittojen jälkeen Ghost tokenit menee takaisin Ghostille. 

Kommentit