Lautapelaamaan 2017 ennakkohöpinää

Menen Lautapelaamaan 2017 tapahtumaan vain lauantaiksi. Olisi kiva olla koko viikonloppu, mutta aikataulu ei tänä vuonna anna periksi. Tulen keksittymään pelaamiseen koko vartalolla.

Lautapelaamaan 2017 tapahtuma on Suomen lautapeliseuran järjestämän pelitapahtuma, jonka pääohjelmana on vapaa pelaaminen. Seuran pelikirjasto on käytettävissä  ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Tänä vuonna yhteistyökumppaneina on mm Lautapelit.fi, Competo ja Suomen leluyhdistys. Mielenkiinnolla odotan millä tavalla yhteistyökumppanit on näkyvillä viikonloppuna.

Tavoitteeni on pelata reippaasti lauantaina. Toivottavasti saan uusia pelikokemuksia, sekä syvällisiä että tunkkimaisia kokemuksia. Menen paikalle bussilla. Istumapaikaksi olen varannut pöytäpaikan ja toiselle puolelle on paikkansa ovat varaanneet Todellisuuspaon pariskunta. Ennakkoon olemme kaavailleet pelaavamme kevyttä tikkipeliä nimeltään Wizard. Mitä muuta pelaamme bussissa, jääköön myöhemmän raportin kerrottavaksi. Itse tapahtumaan en ole juurikaan ennakkoon sopinut mitä pelaan. Tarpeetonta sopia kovin tarkkaan.

Olen ollut Lautapelaamaan tapahtumassa aiemmin kolme kertaa. Joka kerta olen kokenut hyvä ja ei niin hyviä pelikokemuksia. Tapahtumassa olen pelipöydissä kohdannut ihmisiä, joita olen kohdannut myöhemmin muissa pelitapatumissa (esimerkiksi JunaCon). Heitä odotan tapaavani jälleen kerran.

Kaksi vinkkiä itselle ja muille

  • Muista juoda! Jaksat pelata ja olla ihmisiksi.
  • Pelaa pitääksesi hauskaa!

Yst.terv.
</TimoL>

Kommentit